Frakt

Fraktomkostningene kommer frem når du har angitt at du vil betale det du har i handlekurven.  Da kan du se totalprisen på det du har bestilt før du bestemmer deg for å fullføre handelen. Vi har valgt å gjøre det enkelt med et fast fraktbeløp på kr 89,- pr. pakke.  Kjøper du flere produkter vil vi bestrebe oss på å pakke i samme pakke, slik at frakten fremdeles blir kr 89,-.  Når ditt kjøp overstiger kr 500,- blir det ikke belastet frakt.  Vi tilbyr altså fri frakt på alle bestillinger over kr 500,- inkl. mva.
 
Levering

Normalt har du varene på postkontoret 3-4 dager fra vi har mottatt din bestilling. Postkontoret gir deg beskjed når pakken kan hentes.

Du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er Postens reglementer.  Fraktkostnadene for slik retur vil bli belastet kunde. 

Kunder på Svalbard

Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret som f.t. er kr 198,- .